taliban til norge

Taliban kommer til Norge for å forhandle. Hun ble sist sett 2.


Pin On Usa

15 højtstående Taliban-udsendinge er lørdag aften landet med et privatfly i Norges hovedstad Oslo.

. Så er det jo slik at dette er offentlige penger som. Norge har invitert representanter fra Taliban til. Norge smisker med Taliban mener afghanere i Norge Nei til dialog med Taliban.

Taliban sender en delegasjon til Norge. Det skriver dagbladet VG. 181k members in the norge community.

Flyet med delegasjonen fra Taliban landet på Gardermoen klokka 1925 lørdag kveld bekrefter UD til NTB. 2 days agoTil NTB sier Afghanistan-ekspert Kristian Berg Harpviken at behovet for dialog med Afghanistan er enormt. Latest News and trending updates of world wide Headlines about Politics Entertainment Health Tech Sports Finance business Life style etc.

En fjær i hatten for det norske. 22 hours agoTaliban-delegasjonen som skal til Norge har nå forlatt Kabul. Nå ser det ut til at det går bedre.

Blant dem er Allia Azisi. 20 hours agoTaliban på vej til Norge. Fredag oppfordret Amnesty i en uttalelse Taliban til å oppgi hvor Azizis befinner seg.

Taliban indstillede udstedelsen af pas kort tid efter at de gen. Norge har betalt for flyturen. 18 hours agoTaliban opplyser også at det er Norge som har sendt flyet til Afghanistan for å hente delegasjonen ifølge NTB.

1 day agoTaliban kommer til Oslo. Han omtaler nyheten om at Taliban kommer til Norge for å forhandle som spennende. VG har vært i kontakt med Utenriksdepartementet som ikke vil kommentere hvorvidt Taliban-delegasjonen er på vei samt når de lander på norsk jord.

I morgen vil en høytstående delegasjon ledet av vår utenriksminister Amir Khan Muttaqi reise til. Taliban kommer til Norge for å forhandle. Det skriver en talsperson i Taliban Abdul Qahar Balkhi på Twitter.

Mina Rafiq beige jakke var blant de rundt 40 norsk-afghanerne som fredag ettermiddag demonstrerte utenfor Utenriksdepartementet. Taliban erobret Kabul og. En delegation fra Taliban sidder netop nu i et privatfly med kurs mod Norge hvor de skal forhandle om nødhjælp.

Et tre dager langt besøk. Feks Oslo-avtalen mellom Israel og PalestinaPLO. Representanter for Taliban ankommer Norge og skal ha samtaler med vestlige representanter om menneskerettigheter og nødhjelp.

Det skriver nyhedsbureauet NTB. 2 days agoTaliban bekrefter overfor NRK at deres fremste diplomater er på vei til Oslo. De er invitert til å komme allerede på søndag.

2 days agoTaliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Posted by 5 minutes ago. 16 hours agoKlar beskjed til Norge.

Det er en politisk stor fjær i hatten for fredsnasjonen Norge og føyer seg inn i rekken av andre høyprofilerte saker som Norge har vært vertskap for. Taliban kommer til Norge. Det skriver en talsperson i Taliban Abdul Qahar Balkhi på Twitter.

Han opplyser at det skal være samtaler med representanter fra. Flere kvinner er også blitt meldt savnet det siste halvåret. På søndag kommer Taliban til Norge.

Siden har de hatt den. Hun er sjef for kvinnefengselet i Herat Afghanistans tredje største by. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan.

Rundt 40 norsk-afghanere demonstrerte fredag utenfor Utenriksdepartementet. Taliban skal altså gjengjelde besøket. 2 days agoTaliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. De vil heller ikke bekrefte om norske myndigheter har sendt flyet. 1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

Nyheten ble kjent torsdag formiddag et par dager etter at Norges ambassadør til Afghanistan besøkte landet med to diplomater. Bortsett fra den løpende dialogen i Qatar er dette det første offentlig bekreftede møtet jeg kjenner til utenfor Afghanistan sier han. Et reddit på norsk for norske redditører og norske saker.

I Norge skal de for første gang mødes med repræsentanter. Men vi må snakke med dem som i praksis styrer landet i dag. 20 hours agoTaliban-delegasjonen som skal til Norge har nå forlatt Kabul.

2 days agoTaliban tok makta i Afghanistan. 2 days agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. 15 hours agoAt vi inviterer Taliban til Norge for dialog med afghanere og det internasjonale samfunnet er ikke en anerkjennelse av Taliban.

Verdens land har vært skeptiske til hvordan de skal håndtere situasjonen. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. Dette vet vi så langt om hva Taliban skal gjøre i Norge.

Muslimer flest vil ha terrorist Taliban til å styre i Afghanistan Post date. Dette sier ikke at. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater.

Det er VIPs fra hele verden som kommer til Norge for å ha samtaler med Taliban. 2 days agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe.


Elisabeth Heier Food Cases Coffee Recipes Food


Pin Pa Sunnfjord


Pin On Norge


Pin On No

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel